Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
Новини, оголошення
Зробимо своє місто кращим!

За ініціативи Мелітопольського міського голови у м. Мелітополі з 28.10.2017 стартує загальноміська акція з озеленення та благоустрою „Зробимо своє місто кращим!”

В рамках акції по всьому місту протягом  жовтня-листопада 2017 року  будуть здійснюватись заходи щодо поліпшення стану міських територій, збільшення відсотку озеленення, покращення рівня комфортності громадських місць перебування, приведення до належного стану прилеглих та закріплених територій підприємств, організацій та приватних садиб, підвищення рівня екологічної культури мешканців міста.  

Продолжение материала
ДО ВІДОМА СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ!
З метою спрощення процесу отримання публічних послуг суб’єктами підприємницької діяльності, отримання інформації про правильне поводження з відходами та можливістю подачі декларації про відходи в режимі онлайн, Міністерство екології та природних ресурсів України спільно із Державним агентством з питань електронного урядування за підтримки Німецького товариства Міжнародного Співробітництва «GIZ» розробило проект електронного сервісу здійснення дозвільних процедур у сфері поводження з відходами.
Продолжение материала
ДО УВАГИ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ!

Згідно з розпорядженням голови Запорізької обласної державної адміністрації від 17.12.2013 № 599 «Про затвердження заходів щодо організації ведення державного обліку, моніторингу та державного регулювання у сфері поводження з відходами на території Запорізької області», всім суб’єктам господарської діяльності необхідно провести інвентаризацію джерел утворення відходів і відходів виробництва та споживання, а звіти про інвентаризацію надати до Департаменту екології та природних ресурсів Запорізької обласної державної адміністрації за формами, що додаються.

Надання консультативно-методологічної допомоги при підготовці звіту з інвентаризації джерел утворення відходів і відходів виробництва та споживання,  ведення державного обліку та моніторингу в сфері поводження з відходами здійснюється Департаментом екології та природних ресурсів Запорізької обласної державної адміністрації за адресою: 69035, м. Запоріжжя, вул. Незалежної України, 72а, тел. 8(061)224-70-28, e-mail:   Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Електронний вид форми для заповнення звіту 

Безкоштовна реєстрація та ідентифікація домашніх тварин

В рамках проведення V-ї виставки домашніх собак "Я теж нівроку!" 30 вересня 2017 року відділ з благоустрою та екології виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області забезпечить всіх бажаючих безкоштовними засобами ідентифікації для власницьких котів, собак та інших домашніх улюбленців.

Продолжение материала
22 вересня - Всесвітній день без автомобіля

Виконавчий комітет Мелітопольської міської ради закликає всіх мешканців нашого міста хоча б на один день відмовитись від використання транспортних засобів, що споживають паливо і віддати перевагу при пересуванні по місту громадському транспорту, велосипедам і пішій ходьбі.

Занадто велика кількість машин - є глобальною проблемою у всьому світі, кількість автомобілів постійно збільшується і особливо у великих містах. Ми не можемо вже уявити своє життя без автомобілів. Майже в кожній родині є машина, а в деяких сім’ях навіть і по кілька. Автомобілі роблять наше життя набагато зручнішим і комфортнішим. Проте негативною стороною від використання автомобілів є те, що  вони забруднюють атмосферу вихлопними газами, а також пробки, особливо в великих містах, які забирають у людей купу часу і всіх дуже дратують. 

Продолжение материала
<< В начало < Предыдущая 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следующая > В конец >>

Всего 55 - 63 из 77

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021